Сьогодні у Житомирі регіонали можуть неоголосити своїх мажоритарників

Провладна партія до останнього тягне з оголошенням списку своїх мажоритарників, які підуть на вибори до ВР по округам Житомирщини.

Нагадаємо, своїх кандидатів ще 14-го червня оголосили в О’єднаній опозиції.

Партія Віталія Кличка “УДАР” теж оголосила своїх кандидатів.

А ось у провладній партії – до останнього мовчать, як партизани. Хто йтиме по мажоритарці від Житомира невідомо ще й досі. Сьогодні 23-го липня у Житомирі відбудеться ХХП партійна конференція обласної організації Партії Регіонів.

Репортер Житомира звернувся до власних джерел у партії щоб дізнатися, чи почує сьогодні громадськість імена і прізвіща тих, кого Регіони відправляють на вибори в мажоритарні округи?

Однозначної відповіді ми так і не отримали. І досі все приховано за завісою таємничості. “Можливо оголосять, а можливо й ні. Там ще визначаються”, – таку відповідь ми отримали.

Очевидно, підбір кандидатів має вразити своєю якістю. “Це відомі і шановані у суспільстві люди, хоча, безперечно можуть з’явитися і нові обличчя”, – загадково завуальовано казав про майбутніх кандидатів від ПР губернатор Рижук.

Скільки можна визначатися – неясно, оскільки вже за декілька днів в Україні стартує виборча компанія. Можливо регіонали на Житомирщини бояться зробити фальштарт? А можливо у регіоналів Житомирщини і справді проблеми з кадрами партії?