У Королевської поскаржилися що хакери зривають голосування за “народний список”

На сайт партії «Україна – Вперед!» здійснюються безперервні хакерські атаки. Про це Репорерові Житомира повідомили у прес-службі партії.

З початку тижня постійно відбуваються DDOS-атаки на сайт Партії Наталії Королевської «Україна – Вперед!» http://ukraina-vpered.com/. Перші проблеми з входженням на сайт з’явились у користувачів у ніч з 9 на 10 липня і не припиняються досі.

Фахівці партії зараз працюють над вирішенням проблеми. Водночас, DDOS-атаки не припиняються вже третю добу, через що сайт працює нестабільно. Це вносить певні труднощі у голосування за учасників «Народного списку» (http://spisok.ukraina-vpered.com/).

Початок всеукраїнського голосування за учасників «Народного списку» привернув неабияку увагу до сайту партії «Україна – Вперед!». Пікове навантаження становило понад 18 тисяч користувачів на добу. Сайт витримував таку увагу користувачів без жодних проблем, – кажуть у прес-службі партії. – Це вже не перша спроба перешкодити роботі сайту. Вперше зловмисники намагалися заблокувати доступ до сайту Партії Наталії Королевської «Україна – Вперед!» 30 червня. Тоді сайт заразили вірусом, однак проблему було достатньо швидко ліквідовано.

«Ми розуміємо, що у зриві голосування за учасників «Народного списку» зацікавлені політики минулого: як влада, так і опозиція. Але їхні спроби – марні. Ми приведемо в парламент нову команду, яка буде працювати на благо України», – ділиться своїм переконанням заступник голови партії «Україна – Вперед!» Володимир Ткаченко.