У Коростені проти дружини МНСівця, яка побила дитину, порушили кримінальну справу

Нагадаємо, у Житомирській області у місті Коростень дружина місцевого начальника територіального відділення МНС жорстоко побила дитину з сусіднього будинку, яка гралася не на своєму дитячому майданчику. Подія сталася 9 червня.

“Ми живемо на зйомній квартирі. По сусідству з нами – елітний будинок. Мій син Вова пішов гратися на дитячий майданчик до елітного будинку. Пізніше розповів, що молодша дочка Рудзіків почала тикати в нього гострою палицею. Влучила в око”, – каже батько постраждалої дитини.

За його словами, ще за місяць до події його сина попереджали, що якщо він буде гратися на тому дитячому майданчику, то його вб’ють. Пізніше, як розповів батько, жінка наздогнала хлопчика і почала бити.

“За ним мчала Олена Рудзік, кричала. Син зупинився біля мене. Я намагався втихомирити жінку, запитати, хто вона і чого хоче. Але вона закричала, що не знайомитися прийшла, а “вбити цього виродка”. Вона накинулася на дитину. Тут підійшов її чоловік – Сергій Рудзік, почав бити мене. Рудзік – сам здоровий, ще натренований, натягнув мені на голову піджак – я нічого бачити не міг”, – додав інвалід.

У дитини діагностували струс головного мозку, забій лівого плечового суглоба, гематоми, проте офіційна судмедекспертиза виявила лише легкі удари.

На цей інцидент відреагувала Прокуратура Житомирщини. Наразі порушено кримінальну справу за фактом побиття дитини-інваліда у місті Коростень. 18 липня, прокуратурою Коростеня порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 ст. 125 (умисне нанесення легких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Встановлено, що жителька Коростеня, маючи особисту неприязнь до малолітнього, 2002 року народження, який проживав у сусідньому будинку і посперечався із її дітьми, умисно заподіяла йому легкі тілесні ушкодження. До того ж, потерпілий є дитиною-інвалідом та постраждалим унаслідок аварії на ЧАЕС.

Про це Репортер Житомира повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Порушену стосовно цієї жінки кримінальну справу для проведення досудового слідства направлено у слідчий відділ Коростенського міськвідділу УМВС України у Житомирській області.

Батько побитого хлопчика Володимир Кисилевич підходив до керівника підполковника Рудзика – начальника територіального управління МНС України в Житомирській області Ігоря Нікітчука. Той засудив учинок підлеглого. Але тільки на словах…