У Житомирі з’явилося 9 нових клумб: фото

В Житомирі проходить щорічний міський конкурс «Моє квітуче місто».

Його мета – заохотити житомирян до турботи про благоустрій територій, наголосити на тому, що жити треба так, щоб не засмічувати територію усіляким сміттям і дбайливо ставитися до об’єктів соціальної інфрастуктури.

До 30 липня поточного року конкурсна комісія приймає пропозиції за поданням фото або відео матеріалів юридичних та фізичних осіб, які мають намір взяти участь у конкурсі, – кажуть у міськраді.

Заява вільного зразку, фото або відео матеріали на участь в конкурсі приймаються секретарем конкурсної комісії за адресою: м. Житомир, майдан імені С.П. Корольова, 4/2, кім. 300. Телефон для довідок: 37-29-82.

Другий етап проведення конкурсу триватиме з 30 липня по 20 серпня поточного року, коли конкурсною комісією проводитиметься огляд пропозицій з виїздом на місце. До 1-го вересня 2012 року конкурсна комісія на підставі поданих пропозицій і результатів огляду визначить переможців у кожній з номінацій. Потім виконавчому комітетові будуть внесені пропозиції про нагородження переможців.

Номінації конкурсу:

1. краще квіткове оформлення прилеглої
2. території багатоквартирного будинку;
3. краще квіткове оформлення балкону та фасаду;
4. краще квіткове оформлення приватної присадибної ділянки приватного будинку та його прилеглої території;
5. краще квіткове оформлення території навчального закладу;
6. краще квіткове оформлення території медичної установи та аптеки;
7. краще квіткове оформлення території підприємств торгівлі та сфери послуг;
8. краще квіткове оформлення території установи, організації, підприємства незалежно від форми власності.

На сьогодні продовжується збір заявок від фізичних та юридичних осіб міста на участь у конкурсі, інформує управління по зв’язках із громадськістю житомирської міської ради. Заступник начальника управління комунального господарства міської ради Віталій Шевчук, каже, що до управління вже надходять заявки на участь у конкурсі.

Цього року КП «Зеленбуд» створив у Житомирі нових 9 клумб: