Щоб було менше аварій житомирські священники освятили трасу Київ-Чоп

Державтоінспекція Житомирщини знайшла спільну мову з духовенством в питаннях профілактики аварій на трасах.

Працівники ДАІ разом із отцями церкви провели освячення дороги державного значення Київ-Чоп від кордону з Рівненською областю до кордону з Київською областю.

Про це Репортерові Житомира повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Житомирській області.

Довжина траси на Житомирщині – 191 кілометр. Читачі Репортер Житомира знають скільки аварій на ній трапляється, скільки людей гине і калічитися.

В акції освяченння ділянки траси Київ-Чоп, яка пролягає на Житомирщині взяли участь два екіпажі працівників ДАІ і делегація від духовенства на чолі з благочинним Житомирського районного округу протоієреєм Богданом.

Участь у освяченні автодороги взяли також настоятель Свято-Кирило-Мефодієвського храму селища Озерне отець Дмитрій і настоятель храму Різдва Богородиці села Калинівка Житомирського району отець Олександр.

Акція розпочалася на об’їзній Житомира, де представники духовенства відслужили молебень “На всяке добре діло” і “Благословення в подорож”.

Після того один з екіпажів працівників ДАІ з представниками духовенства поїхав у бік Рівного, а інший екіпаж з представниками духовенства направився у напрямку Києва

На аварійно-небезпечних місцях екіпажі зупинялись і духовні особи освячували ці місця та читали молитву