У Житомирській області жінка намагалася вбити чужу дитину, яка гралася на елітному майданчику

У Житомирській області в місті Коростень прокуратура розглядає справу інваліда-чорнобильця Володимира Кисилевича, сина якого намагалася вбити Олена Рудзік, дружина місцевого начальника територіального відділення МНС.

“Подія сталася 9 червня. Ми живемо на зйомній квартирі. По сусідству з нами – елітний будинок. Там живуть Рудзіки. Мій син Вова пішов гратися на дитячий майданчик до елітного будинку. Пізніше розповів, що молодша дочка Рудзіків почала тикати в нього гострою палицею. Влучила в око”, – розповів тато хлопчика, пише Gazeta.ua.

За його словами, ще за місяць до події його сина попереджали, що якщо він буде гратися на тому дитячому майданчику, то його вб’ють. Пізніше, як розповів Кисилевич, жінка наздогнала хлопчика і почала бити.

“За ним мчала Олена Рудзік, кричала. Син зупинився біля мене. Я намагався втихомирити жінку, запитати, хто вона і чого хоче. Але вона закричала, що не знайомитися прийшла, а “вбити цього виродка”. Вона накинулася на дитину. Тут підійшов її чоловік – Сергій Рудзік, почав бити мене. Рудзік – сам здоровий, ще натренований, натягнув мені на голову піджак – я нічого бачити не міг“, – додав інвалід.

За даними відомства, молодшому Кисилевичу діагностували струс головного мозку, забій лівого плечового суглоба, гематоми, проте офіційна судмедекспертиза виявила лише легкі удари.

“Рудзік відразу ж поклав свою дружину у травматологію в Коростенській лікарні. Я повіз сина до Житомирської обласної лікарні. У неврології пролежали 10 днів. Потім перевели в офтальмологічне відділення. З дитиною не все гаразд, після ударів впав зір. Зараз дитина ходить з одним заклеєним оком. Ми лікуємося”, – продовжив батько хлопчика. Як стало відомо, 6 липня молодшого Володимира виписали з лікарні.

За словами Кисилевича, пізніше до нього прийшли правоохоронці і запитували, чому його син гуляв із собакою на майданчику. “Міліція із прокуратурою замість розслідування зайнялися відвертою фальсифікацією матеріалів справи і, хоча з 9 червня минуло вже більше місяця, ніякої офіційної постанови немає. Друзі-правоохоронці порадили Рудзіку написати заяви про те, що його з дружиною нібито побив інвалід, а вони бігали по чужих дворах з метою пропаганди фізкультури”, – заявив він.

Володимир підходив до керівника підполковника Рудзика – начальника територіального управління МНС України в Житомирвській області Ігоря Нікітчука. Той засудив учинок підлеглого. Але тільки на словах.

Учора у прокуратуру на допит викликали родину Кисилевичів. Голова прокуратури каже, що звернувся до Адміністрації президента, Генеральної та обласної прокуратури.