За спалювання сміття бердичівлянка отримала чималий штраф

Усім нам приємно знаходитись у місцях, де чисто, гарно та прибрано.

Ще у 2005 році рішенням Бердичівської міської ради були прийняті «Правила благоустрою території та утримання індивідуальних будівель в місті Бердичеві». У ньому прописані основні норми та положення, яким потрібно слідувати і порушувати які забороняється. Але, як би це прикро не звучало, вони як порушувались так і порушуються зараз.

І частіше за все ті, хто їх чинить лишаються безкарними, але трапляються ситуації, коли порушника вдається спіймати на гарячому. Так і сталося з однією з бердичівлянок.

На засіданні адміністративної комісії, що відбулось нещодавно, розглядалась справа однієї бердичівлянки. Жінка розпалила вогнище у житловому районі міста, на якому спалювала сміття та інші домашні відходи. Це побачили правохоронці. Був складений відповідний протокол про порушення. А адміністративна комісія прийняла рішення призначити громадянці штраф, розміром в 340 гривень.

Ця ситуація змушує задуматись над тим, що ті люди, які вчиняють подібні правопорушення несуть покарання лише в тому випадку, якщо цей факт був помічений правоохоронцями чи іншими службами

Але частіше за все, громадяни виходять сухими з води.

Ріо Бердичів