Депутат Кропивницький у стінах міської ради агітував сам за себе

Сьогодні під час сімнадцятої сесії міської ради депутат по мажоритарному окрузі №67 Володимир Кропивницький заявив, що знайде гроші на ремонт туалетів школи №15.

Вийшовши до трибуни Володимир Миколайович розповів присутнім, що вже зареєстрований кандидатом в народні депутати. Він вважає, що порядки потрібно проводити не тільки у Верховній Раді, але й у селищних радах.

Я наведу порядки. І прошу шановних депутатів підтримати мене морально, – сказав Володимир Кропивницький.

Самих же місцевих обранців це прохання дуже розсмішило.

Під час обговорення питання про відсутність належного туалету в школі №15 депутат пообіцяв, що знайде кошти для ремонту вбиралень.

За словами міського голови Володимира Дебоя на ремонт туалету в 15 школі потрібно близько 4-х мільйонів гривень. “Ви знайдете такі гроші?”, – спитав Дебой Кропивницького. Кандидатові нічого не залишилося, як під скептичний сміх залу, помахати головою. Міський голова одразу попрохав внести обіцянку Кропивницького у протокол.

Крім туалету у ЗОШ №15 відсутнє централізоване водопостачання. Аби підвести воду, треба прокласти 2 кілометри водогінної мережі.

Не піаритися перед виборами попросила колишній мер Житомира Віра Шелудченко, і сказала, що гроші на туалет для школи №15 повинен виділити міський бюджет.