“УДАР” очистить політику від нечисті, бо вважає Україну своїм домом

Систему рівних можливостей для тих, хто працює і справедливе соціальне забезпечення тим, хто працювати вже може обіцяє запровадити партія Віталія Кличка “УДАР” у разі свого приходу до влади.

Вчора під час прес-конференції у Житомирі очільник обласного “УДАРу” Рустам Раупов і громадський діяч, яка опікується питаннями захисту інтересів малого і середнього бізнесу Оксана Продан наголосили на тому, що “УДАР” розпочав очищення країни від політичного бруду, корупції і корупціонерів, непрофесіоналів у владі, відвертих казнокрадів з символічної акції на день Незалежності України.

Нагадаємо у всіх містах України зранку 24-го серпня “УДАР” провів організоване прибирання територій, які є значущими для місцевих жителів. У Житомирі “УДАР” прибрав територію Замковоїх гори. Вивезли більше 50 мішків сміття. Рустам Раупов каже, що своїми діями партія не мала на меті підмінити функції муніципальних комунальних управлінь. Месидж полягав у тому, що “УДАР” своїм домом вважає Україну, а у хаті має бути чисто.

____________________________________________________________________________

– Економіка монополізована. Монополії – штучно створені.

– Олігархи мають інтерес взяти під свій контроль малий і середній бізнес. І не лише для того, щоб вбити конкурента. Підприємець – не біомаса, його гречкою не купиш і “лапші на вуха” не навішаєш. Малий і середній бізнес – осередок опору, у разі чого…

____________________________________________________________________________

Оксана Продан, яка балотується від “УДАРу” каже, що нинішня влада показує, що вона захопила керівництво країною виключно для того, щоб заробляти на ній, отримувати надприбутки за рахунок експлуатації людей, приватизації усього, що являє собою хоч якусь цінність, варварського використання природних ресурсів.

“УДАР” же демонструє те, що вважає країну своїм домом, планує у ній жити, а тому зробить усе для того, щоб підняти її на достойний рівень, – каже Рустам Раупов

Яким чином?

“УДАР” націлений на те, щоб:

– скоротити кількість державних органів, які мають дозвільні, контрольні та каральні повноваження, мінімізувати взаємодію чиновника з громадянином;

– реалізувати принцип єдиного вікна та прозорого офісу в усіх сферах взаємодії громадянина й держави;

– зобов’язати саме чиновника збирати усі довідки;

– скоротити кількість загальнодержавних податків і зборів, залишивши податок на доходи фізосіб, податок на прибуток підприємства, ПДВ, єдиний соцвнесок, акциз, податки на нерухомість і землю.

– провести актикорупційну люстрацію – після незалежної перевірки всіх чиновників, правоохоронців, суддів та прокурорів звільнити з посад усіх корупціонерів.