На Житомирщині намагалися згвалтувати дівчину

Дівчину намагалися згвалтувати. Потім, по-звірячому побили, і вона майже місяць пролежала в лікарні.

Дівчина поверталася на велосипеді після роботи з Любара до села Мала Деревичка Житомирської області додому, коли на неї напали двоє п’яних молодиків на автомобілі. Наталі поламали велосипед, порвали одяг, намагалися зґвалтувати, потім чого жорстоко побили до втрати свідомості. Чоловіки з місця злочину втекли, однак жінка впізнала одного із нападників.

Наступного дня Наталія Розгон зі струсом мозку у тяжкому стані була госпіталізована до районної лікарні, де пролежала понад двадцять один день. Потерпіла відразу написала заяву у міліцію, однак Любарським райвідділом міліції до цього часу не порушено кримінальної справи. Зараз стан Наталії знову погіршився, вона повторно госпіталізована до лікарні.

Адвокат Сидір Кізін обурений такою бездіяльністю Любарської міліції:

«Як адвокат, я звернувся до Генерального прокурора з вимогою втрутитись у ситуацію та порушити кримінальну справу за фактом нападу на Наталію Розгон. Також я попросив прокуратуру провести перевірку законності дій керівництва Любарського райвідділу міліції, оскільки не зроблено нічого щоб встановити особи насильників, розшукати та затримати злочинців».