На Житомирщині нетвереза 100 кілограмова жінка прищемила поручнями ногу і застрягла

Вчора рятувальники Андрушівської пожежно-рятувальної частини надавали допомогу 44-літній місцевій жительці, яка застряла між поручнями сходової клітини.

Халепу накликав її нетверезий стан. Жінка вагою близько 100 кілограмів, добряче хильнувши, спускалася сходами однієї з багатоповерхівок міста. На повороті між 2 та 3 поверхами її “повело”. Нога опинилася між перилами сходової клітини. Самостійно витягти ногу не вдалося. Жінка, опинившись у пастці, почала кликати людей на поміч.

Сусіди спробували звільнити жінку з «полону», але у них нічого не вийшло. До того ж вони боялися, що потерпіла пошкодила ногу і не хотіли своїми хаотичними діями завдавати їй ще більше болю і травм. Мешканці викликали рятувальників. За допомогою спеціального обладнання бійці МНС вивільнили затиснену ногу потерпілої та передали жінку до рук медиків.

Після медобстеження лікарі швидкої констатували, що її здоров’ю ніщо не загрожує, кажуть Репортерові в ТУ МНС у Житомирській області. Сусіди допомогли жінці дістатися додому.