Пригоди киянина у Житомирі

Одного сонячного дня 22-річний Ромео на крилах любові летів до своєї Джульєтти з Києва у Житомир.

Аби крила швидше махали закоханий ще у столиці причастився. Спочатку для настрою, потім для хоробрості, а згодом і за любов випив. Проте вже у Житомирі парубок вирішив, що кохання може почекати, а от горілка – ні.

Зателефонувавши коханій повідомив, що скоро буде. Пізньої ночі або дуже раннього ранку виникло питання, а де ж відпочити?. Фінанси почали «співати романси». І ось нарешті, хлопець згадав про свою дівчину, яка, напевно, його чекає.

Такий «приємний» подарунок о третій ранку житомирянка не зрозуміла, і просто не відчинила двері.

Дуже образившись парубок спустився поверхом нижче, аби обдумати, як покарати бездушну Джульєтту. У тяжких роздумах, аби краще мислилось, уклався на сходинковому майданчику та… заснув.

Прокинувся киянин о 10-й годині ранку. Втім, з’ясувати це так відразу і не вдалося. Мобільного, на який, зазвичай, поглядав, аби дізнатись котра година, ні в кишенях, ні поряд не виявилося. Не було на шиї і золотого ланцюжка з хрестиком. І тоді хлопець пішов до міліції. Кримінальну справу порушили. От тільки за час, поки потерпілий спав, повз нього пройшло чимало людей і з’ясувати, хто саме скористався безпорадністю чоловіка, тепер буде не просто.

Алла Ващенко, СЗГ УМВС України в Житомирській області