У Житомирі до 1 вересня пообіцяли відкрити багатостраждальну музичну школу на Михайлівській

Тепер сесії житомирської міської ради проходитимуть під акомпанимент скрипок і баянів. Житомирський міський голова Володимир Дебой пообіцяв, що музичну школу на Михайлівській відкриють з дня на день. З нового навчального року тут вчитимуться діти.

Вартість будівництва – 5,3 мільйони гривень. Два мільйони виділила міська рада, 3,5 – за рахунок субвенції з держбюджету. Музична школа на Михайлівській – серйозний плюс, який зарахує собі житомирський міський голова Володимир Дебой за час свого перебування на займаній посаді. Дебой, невдовзі після того як став “мером”, взявся за добудову школи. Спочатку називалися одні терміни здачі в експлуатацію, але будівництво затягнулося. Жодна з попередніх житомирських влад довести справу до кінця так і не спромоглася.

Житомиряни ще довго згадуватимуть зелений паркан, який роками перекривав Михайлівську, а за ним виглядав жахливий простір зруйнованого будинку. Паркан використовували як найбільш рейтингову дошку оголошень. Повз неї щодня проходили тисячі жителів міста.

Нині ж роботи добігають до кінця. Вже встановлена вивіска. Отже, вже дуже скоро – переріжуть стрічку і у приміщенні школи залунає музика.

Фото: Житомир.інфо