В Житомирі встановили новий ігровий майданчик: фото

Вчора, 29 серпня по вулиці Шевченка, 105 був встановлений новий дитячий майданчик.

Декілька днів назад місцеві мешканці звернулися до свого депутата та міської ради із проханням встановити дітям місце для розваг.

Із робочою поїздкою на Шевченка, 105 завітав міський голова Володимир Дебой.

Майданчики встановлюють насамперед там, де є активна громада, активні депутати та громадський контроль за виконанням робіт – повідомив мер міста.

Вартість облаштованого сучасного майданчику – 16 тисяч гривень

Свої депутатські кошти на благородну мету спрямував депутат міської ради Микола Янушевич, який запевнив: це не перший і не останній майданчик, який він встановлюватиме спільно із керівництвом міста.

Присутні на відкридті ігрового майданчику діти, запропонували Володимиру Дебою допомогти їм облаштувати футбольне поле, а саме – встановити ворота

Хоча під вікнами вони мають баскетбольний майданчик, проте більше полюбляють футбол. Для проведення дозвілля за улюбленим видом спорту їм доводиться ходити в інші двори, а там – уже є свої команди.

Міський голова пообіцяв сприяти хлопцям у цій справі, але за однієї умови: якщо вони особисто контролюватимуть і підтримуватимуть у належному стані спортивний майданчик.

Найбільш активним дітям, які допомагали облаштовувати майданчик, міський голова Володимир Дебой та депутат міської ради Микола Янушевич вручили спортивний інвентар та подарунки до школи.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради