Біля стін міської ради житомиряни відвойовують свою територію

Сьогодні, 30 серпня перед початком сесії міської ради під її стінами протестували житомиряни.

Люди прагнули дізнатися: чи дійсно слова депутатів щось значать, чи вони просто розвішують «лапшу» на вуха.

З чого починається Батьківщина? З доріжки, з дитячого майданчика, а у нас все починається із загорожі та купи мусора, – розповідає Тетяна Яковлівна, мешканка будинку по вулиці 1 Травня, 63.

Вже більше 5 років мешканці 1-го Травня, 63 воюють за свою законну територію з депутатом Ткаченко, який взяв їх землю в оренду

Житомиряни кажуть, що їх дітям немає де гратися, тому що у дворі знаходиться стоянка для машин.

Оренда нашої прибудинкової землі у Ткаченка закінчується 1 жовтня. Володимир Дебой дав наказ Світлані Півоваровій аби та взяла собі на замітку те, що як тільки закінчується її строк, місцева влада допоможе побудувати дитячий майданчик, – розповідають мешканці по вулиці 1-го Травня.

Зараз житомиряни судяться за своє

Житомирський суд вже визнав правоту людей. На 16 жовтня призначене нове слухання в апеляційному суді, і знову ж таки буде вирішуватися питання хто правий, депутат Ткаченко чи житомиряни.

До нас приїжджав Ткаченко і сказав, що ми тут ніхто, а він хазяїн. Як так, що територія за законом належить нам, а відібрати її хоче депутат міської ради, – каже Тетяна Яківлівна.

У дворі по вулиці 1-го Травня, 63 живе більше 70 дітей, яким ніде гратися

Житомиряни хочуть аби їхнє питання було остаточно вирішеним. А також вони кажуть, що підтримують програму міського голови Володимира Дебоя, та готові половину коштів вкласти в будівництво дитячого майданчика.

Марина Кузьменко