Заславський. Спроба №2

Михайла Заславського зареєстрували кандидатом-мажоритарником по Житомиру.

Він вдруге шукатиме щастя у наших краях. На попередніх місцевих виборах він став четвертим за результатами мерських перегонів, “уваливши” у свою компанію не один мільйон гривень.

Нині шанси Михайла Віталійович ще примарніші, ніж 2 роки тому. На мажоритарні вибори він йде без благодійно-медійної артпідготовки, як це було на мерських виборах. Його ідеї поливали брудом – з “повітряних воріт Житомира”, аеропорта у Озерному, відродити який зголосився Заславський, ще й досі сміються, як з чогось анекдотичного. Комусь це здалося звичайнісіньким “кидаловом”.

На попередніх виборах “Фонд Заславського” випускав гарненьку газетку. Її справді читали. Все це коштувало великих грошей і серйозної організаційної роботи.

А що нині? Михайло Заславський зареєструвався кандидатом. Чи готовий він витрачати величезні кошти і чи встигне і наскільки це буде ефективно на фоні жорсткої конкуренції і систематичних прогулів Заславським сесій міської ради, депутатом якої він являється?

Хоча, звісно, у самого кандидата своє бачення того, навіщо йому йти на вибори у Житомирі. Цілком можливо, що участю у нинішній парламентській гонці Заславський цементує собі фундамент для переможної мерської кампанії на наступних місцевих виборах у Житомирі. Зрозуміло одне – своєї цікавості до Житомира Заславський не втратив. Його називають упертою людиною. Побачимо, чи зможе він тут добитися свого.