ЖОГО “МІР” нагородила житомирських боксерів грошовими винагородами

З 22 по 26 серня у місті Ізмаїл Одеської області відбувся Міжнародний турнір з боксу імені Олександра Суворова.

До приморського міста з’їхалися 16 команд з Росії, Білорусії, Молдови та України.

Житомир на Міжнародному турнірі представляли 4 боксера, підтримував їх, тренер Володимир Трофименко. Також не аби яку підтримку спортсменам надала обласна федерація боксу: президент федерації – Руслан Оглу, віце-президент – Євгеній Ревенко.

Під час змагань житомирські боксери отримали деякі травми: зміщення спинних хребців, забій плеча, проте вони гідно вистояли на поєдинках та привезли Житомиру нагороди.

Пищик Олександр, вагова категорія 64 кг. виборов ІІІ місце. Пашков Дмитро, вагова категорія 60 кілограмів – ІІ місце та Вінцевич Юрій, вагова категорія 75 кг. отримав перше місце

Репортер Житомира поцікавився у переможця турніру, кандидата в майстри спорту Юрія Вінцевича, з чого розпочалася його боксерська доріжка і чи є у нього кумири:

Боксом я займаюся з 10 років. Тренуємося щодня, крім неділі. Тренера у нас дуже гарні, вміють і знають як навчити. Також, головне бажання займатися улюбленою справою, тоді все буде виходити. Кумиром…чи можливо краще сказати рівняюся на Роя Джонсона, – розповів Юрій Вінцевич.

Юрій Вінцевич

Сьогодні, 29 серпня на тренування до боксерів завітав голова обласної громадської організації «МІР» Сергій Форест, який побажав спортсменам і надалі розвиватися, прагнути до більшого та виборювати нові нагороди. А також бути гордістю не тільки для Житомира та області, а й для всієї України. Привітав Сергій Форест боксерів і грошовими винагородами.

Дівчата також займаються боксом у СК “Вікторія”