Підприємець Оксана Продан у Житомирі: “На УДАР тиснуть, бо він заважає як Регіонам, так і Батьківщині”

УДАР – політсила, яка очистить владу від нечесних політиків, корупції, бо знає яким чином це зробити.

У цьому сьогодні через житомирських журналістів переконували громадськість лідери “УДАРу”. Рустам Раупов, голова обласної організації ПП “УДАР” та Оксана Продан, кандидат в депутати від “УДАРУ”, підприємець, громадський діяч переконані, що з УДАРом посилено воюють, бо бачать у цій політсилі загрозу для існування корупційної системи, яка збудована в Україні і насправді вигідна як владі, так і опозиції.

УДАР переконує, що його депутати, а у проходження у ВР у цій політсилі не сумніваються, ніколи не стануть “тушками”, не підуть на співпрацю з Партією регіонів. Оксана Продан каже, що запорукою цього є не лише публічна обіцянка кожного з кандидатів від УДАРу не куплятися на преференції, які запропонує влада, а й тяжка рука лідера партії і його слово, яке має неабиякий авторитет.

– Саме тому УДАР не включили у склад окружних комісій. Щоб не дати нам можливості захистити свій голос. Це свідчення того, що нас бояться. Це свідчить про те, що саме “УДАР” є тією політсилою, проходження якої у парламент не вигідно ні владі, ні опозиції, – каже Оксана Продан.

Рустам Раупов переконаний, що УДАР зможе захисти свої голоси. Нам цим якраз і працює обласний штаб