Житомирські спортсмени отримають стипендії міського голови

90 стипендій міського голови отримають обдаровані житомирські спортсмени.

Із них – 10 стипендій – по 1300 грн. та 80 стипендій – по 650 грн.

Міський голова Володимир Дебой переконаний, що стипендії повинні отримати не лише імениті та вже заслужені спортсмени, а й насамперед – перспективна молодь, яку необхідно підтримувати.

До управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради вже надійшло 100 заявок від спортсменів, – повідомила заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Людмила Сікайло.

На цьому прийом заяв на отримання стипендії міського голови не припиняється і триватиме до 20 серпня 2012 року, повідомили Репортерові Житомира в управлінні по зв’язках з громадськістю.

Визначить 90 переможців координаційна рада, яка зважатиме передовсім на основні критерії. Відповідно до Положення про порядок призначення стипендій, обов’язковою умовою для призначення стипендії є здобуття спортсменом у поточному році 1-8-го місць на чемпіонатах або кубках України серед дорослих, молоді (юніорів), юнаків, дівчат та участь у чемпіонатах або кубках Європи, світу. До 20 серпня 2012 року організація, яка висуває кандидатуру на здобуття стипендії, подає в управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради разом з клопотанням наступні документи:

– анкету кандидата на здобуття стипендії (додається);

– копії протоколів змагань;

– копії грамот;

– копію свідоцтва про народження або паспорта;

– копію ідентифікаційного номеру кандидата на здобуття стипендії.