Бердичівлянці Кароліні Руффо запропонували зніматися в серіалі

Білявка з Бердичева, Кароліна Руффо, учасниця другого сезону шоу «Холостяк» продовжує підкорювати український шоубізнес.

Після участі в шоу, Кароліна, вже встигла спробувати себе в ролі ведучої політичних новин та зняла кліп на одну з своїх пісень. А нещодавно білявці запропонували зніматись в серіалі на одному з провідних українських телеканалів.

Телеканал ТЕТ 17 вересня презентує свій новий проект «Каста» знятий у форматі серіалі ті, який не має аналогів на українському телебаченні. Серіаліті – це своєрідний симбіоз реаліті-шоу та телесеріалу події в якому розвиватимуться не за сценарієм, а братимуться з життя головних героїв.

В серіаліті знімаються найяскравіші представники”золотої молоді”: актор Дмитро Ступка і його товариш Олексій Костильов, співачка Маша Фокіна, підприємець Валерій Созановський, учасник гурту D.Lemma Женя Бардаченко, скандальні світські тусовщиці Альона Лоран і Кароліна Руффо, акторки театру ім. Івана Франка Лейла Меметова та Вікторія Токманенко, бізнесмени Андрій Мяновський, Георгій Зубко і Констянтин Мороз, модель Віталій Голиняк, а також красуні Тетяна Поп, Наталія Бадер і Тетяна Лактіонова.

Джерело: rio-berdychiv.info