На Житомирщині матір підозрюють у вбивсті сина: відео

В одному з сіл Житомирщини було вбито юнака.

У вбивстві підозрюють вітчима хлопця, проте місцеві впевнені, що чоловік діяв не сам. Більше того, вони вважають, що до вбивства причетна рідна мати. Свої аргументи люди виклали знімальній групі «Надзвичайних новин».

Жінка, яка знайшла серед кущів вбитого юнака, каже, що дуже злякалася. На тілі хлопця було 9 ножових поранень.

В селі Закутинці Бердичівського району називають сім’ю вбитого не благополучною. Люди розповідають, що його мати кілька років тому прийняла співмешканця. Чоловік, начебто, любив випити, а відтак сварки між вітчимом та вбитим Іваном були звичною справою.

Тетяна, мати вбитого хлопця, підтверджує, що до оковитої була небайдужа уся родина. Спочатку, за словами жінки, усе було добре. Конфлікти почалися згодом і винуватцем, каже вона, був саме її син, який повиносив з дому речі її співмешканця.

Тетяна розповідає, що того вечора, коли сталося вбивство, до її “чоловіка” приїхало двоє друзів. Як тільки додому повернувся син, між чоловіками почалася сварка. Жінка вирішила не втручатися в розбірки та пішла до хати. На звістку про те, що Іван мертвий, мати не відреагувала, пояснює: думала, що сина побили.

Жінка каже, навіть коли побачила хлопця на підлозі, у тому, що він живий, не сумнівалась. Не переймалася мати за долю сина і тоді, коли чоловіки наказали жінці помити підлогу в уже порожній кухні.

«Івана там не було. Я подумала, що його просто вивели на двір. Я до останнього думала, що він живий», – каже мати вбитого.

За словами Тетяни, співмешканець та його друзі з самого ранку поїхали з села, а сама вона дізналася про загибель сина лише по обіді, коли знайшли тіло. Односельчани ж розповідям жінки не вірять. Кажуть, вранці мати приходила у сільську раду за довідками і повідомила, що оголошуватиме Івана в розшук, якщо він не з’явиться протягом трьох днів.

Зараз за підозрою у скоєнні злочину правоохоронці затримали вітчима вбитого хлопця. Йому світить від 10 до 15 років позбавлення волі.

Батько Івана має намір звертатися до прокуратури, бо впевнений, що колишня дружина повинна понести відповідальність за скоєний злочин.

Джерело: ictv.ua