Депутат Савенко похвалив міськраду

– Коли є за що критикувати я критикую. Коли ж роблять справді гарну справу, я не можу цього не підтримати, – такі схвальні слова про встановлення у Житомирі світлодіодних ліхтарів почули журналісти від позафракційного депутата міської ради Миколи Савенка, який позиціонує себе як опозиціонер до всього і усіх, що у нього викликає сумнів.

Савенко мешкає неподалік вулиці, яку “Міськсвітло” освітило світлодіодними ліхтарями, гроші на які виділила компанія НЕФКО. Каже, світла стало більше і справу, яку робить житомирська влада можна хвалити.

Нагадаємо, Микола Савенко, обраний депутатом по списку “Батьківщини”. Вийшов з фракції. Нині позафракційний, має власну позицію з окремих питань. Так, він критикував владу міста за наміри виділити землю під будівництво “Епіцентру” на Польовій, але переконував депутатів підтримати передачу земель фруктового саду у власність міста.

Нині Савенко активно критикує опозицію. На останньому засіданні міської ради під час обговорення питання відсутності туалету в одній з загальноосвітніх шкіл міста, назвав опозиціонерів “пєтухами”.

Савенко висунув себе кандидитом у депутати по мажоритарному округу №64 з центром у місті Житомир.