Кадидат по Житомиру від УДАРу Давиденко взяв участь у теледебатах

26 вересня на обласному телебаченні відбувся прямий ефір за участю Романа Давиденко, кандидата по мажоритарному округу №62 від ПП «УДАР Віталія Кличка».

На передачі «Віч-на-віч» опонентом Романа Дмитровича став голова обласної організації ВО «Свобода» кандидат по мажоритарному округу №63 Сидір Кізін.

Темою для активної дискусії стали передвиборчі перегони, програми кандидатів у депутати, їхнє бачення майбутнього України. Глядачі активно залучилися до дебатів, задаючи наболілі питання.

На думку Романа Давиденко у парламенті мають бути представлені у більшості юристи та економісти, адже саме у Верховній Раді приймаються закони, за якими потім живе держава. І якщо б не було депутатської недоторканості, то і кількість депутатів була б меншою, а робота – набагато ефективнішою.

На запитання стосовно вибору саме партії «УДАР Віталія Кличка» Роман Дмитрович відповів:

«Ми європейська країна, партія європейського зразка. Мені комфортно у цій партії, я за європейський вибір».

На передачі не обійшлося і без гострих кутів, таких як запитання про єдину державну мову, захист результатів виборів, тощо.

«Партія «УДАР Віталія Кличка» є самостійною політичною силою і ми зможемо відстояти свої позиції. Головне, щоб кожна людина прийшла на виборчі дільниці у день виборів і зробила вірний вибір», – насамкінець зазначив Роман Давиденко, подякувавши всім глядачам за увагу.