На День міста бердичівлянам радять приходити з паспортами

15 вересня Бердичів святкує День міста.

Саме цього дня на місцевих мешканців та гостей, як завжди, чекатиме насичена культурна програма. Дещо із запланового стабільно проходить кожного року, наприклад, різноманітні виставки, парад наречених, конкурс краси. Але організатори намагаються також дивувати бердичівлян чимось новеньким.

Так, наприклад, цього року мешканцям нашого міста слід брати з собою на святкування паспорти. А для чого це потрібно, вони дізнаються вже безпосередньо на святі.

Попри цікавість усіх культурних заходів, найбільше бердичівляни чекатимуть саме вечора. Адже їх очікує шоу-програма за участю популярних виконавців – Давида Когана та Юрія Ключника. А справжнім сюрпризом для усіх дівчат стане виступ зірки української естради – Стаса Шурінса.

Також, як зазначила начальник міського відділу культури Олена Петрівська, у Бердичеві намагаються підтримувати і рокові традиції. У свій час тут колись вже виступали «Друга ріка», «Танок на Майдані Конґо», Кузьма Скрябін. А цього року на бердичівлян чекає виступ гурту «Табула Раса».

Джерело: rio-berdychiv.info