Рустам Раупов: «3 вересня «УДАР» розпочинає акцію «Люстрація влади», в ході якої збиратимуться дані про корупціонерів»

Програма та ідеологічні засади нашої партії базуються на антикорупційній тематиці.

«Програма та ідеологічні засади нашої партії базуються на антикорупційній тематиці. Для нас це ключова тема. Адже саме корупція гальмує розвиток країни. Ідея акції полягає у підготовці до проведення антикорупційної люстрації влади. Для цього ми збиратимемо і оприлюднюватимемо інформацію про найбільш кричущі корупційні дії чиновників у Житомирі та області» – заявляє керівник Житомирського регіонального виборчого штабу Політичної Партії «УДАР Віталія Кличка» Рустам Раупов. Голова осередку партії у Житомирі впевнений, що «УДАР» – це єдина політична сила, яка спроможна це зробити.

Акція проводиться протягом усього виборчого періоду у декілька етапів. З третього вересня по 1 жовтня буде збиратися інформація про корупційні дії. Для цього у наметах партії «УДАР» можна буде заповнити бланк «Повідом про корупціонера», «Запропонуй свій антикорупційний захід», який можна буде як залишити у наметі, так і кинути у скриньки у громадських приймальнях, обласних, регіональних, районних штабів. Протягом проведення акції проводитимуться круглі столи-дискусії із залученням представників громадських організацій на тему: «Люстрація влади. Як очистити владу від корупціонерів».

Підсумком акції 10 жовтня стане оприлюднення результатів проведеного заходу. Зокрема, кількість звернень та фактів корупційних дій, з повідомленням посад та прізвищ. Проте, як заявляють в «УДАРі», буде чітко дотримуватиметься презумпція невинуватості –визначати винність особи буде суд.

Рустам Раупов упевнений, що саме завдяки небайдужим людям можна зламати хребет корупції і збудувати справжню європейську Україну.