Рижук про Зубка говорити не хотів, але брудом полив

Говорити про свого опонента на виборах до Верховної ради Сергій Рижук не хотів, але все ж таки про туалет у школі №15 нагадав.

«Ми були на вчительській конференції, то коли депутат обласної ради і вчорашній депутат міської ради розказує, що у школах нема там туалету чи води, то я питаю тих, хто 5 років перед нами працював і в тому числі кандидата Зубка: де ви були?», – заявив Рижук.

Губернатор нагадав, що опозиція не здавала ніяких об’єктів, нічого не будувала у місті багато років.

«Чомусь жоден педагог, чи робітник заводу, власником якого є Зубко, не придбав акції там…», – звернувся Рижук до журналістів.

«Якщо платити зарплату, то нехай керівник заводу покаже клас у Житомирі і заплатить своїм працівникам не нижче середньої, а вищу зарплату. Тоді відрахування будуть у бюджет, дадуть школі грошей, і без популізму та передвиборчих трюків зроблять туалет», – розмірковує Рижук.

Також губернатор згадав і про сінокоси на горі Чацького.

«Якщо мені люди пишуть, щоб я подивився, що такий чистоплюй щось розказує, а на підставних осіб скупив увесь берег аж до голови Чацького і до річки Тетерів, то ви це знаєте чи не знаєте?», – звернувся Рижук до журналістів.

Губернатор порадив ЗМІ дослідити питання виділення земель на голові Чацького.

«Якщо у вас купується кінотеатр «Україна», і тепер він є приватним, то при чому тут я?», – роздратовано сказав Рижук.

Губернатор каже, що треба було би перевірити, на скільки чистий там капітал, але він цього робити не буде.

«Не Зубко єдиний…», – додав Рижук наприкінці свого палкого виступу.

Джерело: 1.zt.ua