Рижук вже обіцяє Житомиру 60% від перевиконання обласного бюджету. Відео

Сергій Рижук, керівник обласної організації Партії Регіонів, нині активно бореться за електоральну підтримку житомирян – по житомирському мажоритарному округу партія до якої він належить висунула його кандидатом до ВР.

Одночасно займаючи посаду керівника області і маючи повноваження і важелі вприву на розподіл обласного бюджету, Сергій Миколайович сьогодні зробив обнадійливу для міського голови Житомира Володимира Дебоя, ну і ми переконані, що і для усіх житомирян заяву: “У 2013-му році 60% від перевиконання обласного бюджету ми віддамо комунальному господарству Житомира, щоб за цей рік повністю зняти проблеми дахів, смердючих підвалів і розвалених сходів і багато інших проблем, які просто допікають”.

Губернатор переконаний, що комунальні вирішувати треба комплексно. Не так, що одне зробив, а інше залишив. Отож, гроші будуть. Рижук, так би мовити, гарантує. Міський голова Володимир Дебой закликав жителів багатоповерхівок разом з начальниками ЖЕКів складати перелік найнеобхідніших робіт, які треба здійснити, на основі яких комунальники складатимуть кошторис і вноситимуть його у програму на 2013-й рік.

Рижук про гроші для житомирських комунальників: