Житомир. У будинку по Київській, 69 через вертикальну тріщину у квартири залітають комарі: фото, відео

Про яке тепло у домівках може йти мова, коли через вертикальну тріщину, яка розітнула п’ятиповерхівку по Київській, 69 у Житомирі, за свідченнями її мешканки Галини Сергіївни, до квартир продираються комарі, та інша вулична комашня, якій у квартирах людей не місце.

Галина Сергіївна скаржиться. Каже, скільки не зверталися до ЖЕКа, до влади з проханням встановити скоби, щоб зупинити руйнацію будинку і залатати тріщину – результатів нуль. “І каналізацію у підвалі треба міняти, – каже жінка. – Туди ж неможливо зайти. Труби поламані. Все тече на підлогу. Водоканал цілу весну відкачував воду. А толку ніякого. Це страшний суд.

Відео Репортер Житомира. Жителі будинку, який тріщить, не думають про дорогу. У них проблеми набагато серйозніші

Жителям пообіцяв допомогти міський голова Володимир Дебой та керівник області Сергій Рижук, які сьогодні відвідали цей двір і поспілкувалися з його мешканцями.

Губернатор був щедрим на обіцянки

Каже, за рік-другий у Житомирі не буде такої кількості комунальних проблем – їх вирішать комплексно. Він, як голова області проконтролює, щоб з бюджету розвитку області 2013-ть 60% усіх наявних коштів було направлено на фінансування комунальних робіт у Житомирі!

Двір, у якому розташовується тріснутий будинок за адресою Київська, 69

Тут які проблеми… Жителі, які вийшли на зустріч з владою попросили заасфальтувати дворову територію. Асфальту, як такого немає, один пісок, ями і бруд.

У цьому дворі живе депутат міськради опозиціонерка Неля Ковалюк

Пересуваючись на інвалідному візкові, вона постійно бруднить тут руки – нормального асфальту немає. Каже, виділяла як депутат свої кошти на асфальтування двору, бо не можна було все це переносити.

Скориставшись можливістю, вона запитала міського голову Житомира, коли у них нарешті покладуть нормальний асфальт. Дебой відповів, що через місяць. Крім цього облаштують доріжку до сміттєзбірного пункту. Усі інші проблемні питання Дебой закликав оформити у письмовому вигляді, щоб по них можна було приймати конкретне рішення.

Ключове з цих “питань” – тріснутий будинок, до якого начальник ЖЕКу владу чомусь не підвів і не показав, куди першочергово треба виділяти кошти.