ТРЦ “Глобал UA”, відзначаючи 4-ту річницю з дня свого відкриття, планує побити рекорд

Цього разу закордонних зірок не запрошували.

Вирішили провести свято у національному колориті. Тому виступатимуть перед житомирянами українські гурти – “ТІК”, “Мандри”, “МедХедс”.

22 вересня на території “Глобал UA” у день його народження очікується справжнє стовпотворіння. Минулого року свято відвідало 127 тисяч людей на добу, що вже зафіксовано як рекорд України. Цього року директор ПАТ “ЖМК” Микола Бірюченко очікує ще більше.

Подивитися буде на що, так само як і прийняти участь, – кажуть організатори свята. Основна сцена: виступи з 19-ї години вищезазначених гуртів. Очікується всенародна дискотека під відкритим небом. На майданчику перед основною сценою готується багато цікавого для відвідувачів – продуктовий ярмарок, фестиваль борщу з народною артисткою Тамарою Яценко, богатирські ігри з Василем Вірастюкою. Кажуть, буде навіть повітряна куля, на якій кататимуть охочих.

День народження ТРЦ “Глобал UA” співпадає з 75-річчям з дня утворення Житомирської області.

Микола Бірюченко, директор ПАТ “ЖМК”: “90% комерційних площ центру освоєно і заповнено!

Перспективи. Нині розглядається питання побудови фітнес-центру “Спорт-лайф” на 3000 квадратних метрів. Ведуться перемовини з інвестором і владою. Ну і давній задум менеджерів ТРЦ “Глобал UA” – привести будівельну роздрібну мережу. Йде мова про європейського будівельного роздрібного оператора, компанію “Практікер”.

Сивашенко Володимир Миколайович, голова правління ТОВ “Атракціон-Сервіс”: Ми відкриваємо другий за величиною в Україні тематичний парк розваг для усієї сім’ї!”

3,5 тисячі квадратних метрів площі, яка розташовується на другому поверсі між катком “Глобал ICE” та кінотеатром “Мультиплекс”. Працюють 2 ескалатори. Тут буде величезна кількість розваг для дітей та дорослих. З родзинок – роледром, автодром, один з найбільших дитячих лабіринтів, дитяча перукарня, ресторан для маленьких відвідувачів. Кожен захоче привести сюди свою дитину. Тим більше, що ціни будуть доступними. Розрахунок здійснюватиметься через абонемент, який буде дійсним для усіх атракціонів.

Атаманська Надія, директор СРК “Глобал Страйк”: “Такого боулінга в Україні ще не було!”

Боулінг-центр, який 22-го вересня відкриється у тестовому режимі стане технологічною новинкою для України. Такого боулінгу в Україні ще не було. Повноцінне відкриття центру відбудеться на початку жовтня, оскільки до 22-го листопада усі роботи не встигнуть завершити. Але прийти, подивитися, можна.

Дмитро Мєшков, голова обласної федерації стронгменів: “В Житомир на “Богатирські ігри” приїде Вірастюк!”

Будуть тягати на мотузці 20-ти тонну вантажівку, перевертатимуть колеса від кар’єрного самоскида, підніматимуть над головою штангу, популяризуватимуть спорт, фізкультуру, здоровий спосіб життя.

Леся Русенко, керівник проекту “Глобал “ICE”: “Ми оновили прокатний фонд ковзанів!”

З новими ковзанами кататися буде веселіше. На день народження ТРЦ “Глобал UA” ми готуємо показові виступи наших фігуристів!

Марина Гаричева, директор житомирського філіалу ПАО “Мультиплекс-Холдінг”: “Кількість дитячих сеансів збільшиться!”

В зв’язку з відкриттям “по-сусідству” центру дозвілля для усієї сім’ї, “Мультиплекс” розглядає можливість збільшення кількості дитячих сеансів.

За час відкриття багатозальний кінотеатр провів 7500 сеансів, які відвідало 140 000 чоловік.

Ольга Берестяна, керівник відділу маркетингу та реклами гіпермаркету “Караван”: “Подарунки будуть для усіх!”

“Караван” планує на день народження “ТРЦ “Глобал UA” обдарувати якомога більшу кількість своїх відвідувачів. На Київській біля центрального входу гіпермаркет готує концертну програму з розіграшами. Яку саме – сюрприз.

Другий за величиною в Україні сімейний центр “Острів розваг”, який займає 3500 квадратних метрів над ковзанкою “Глобал ICE” завзято готується до свого офіційного відкриття