У Житомирі перекинулась пожежна машина, люди повилітали через вікно

Сьогодні на Київському шосе на виїзді з Житомира перекинулась пожежна машина, яка поспішала на виклик.

За попередніми даними, перед світлофором різко зупинився легковик. Водій пожежної машини зрозумів, що не зможе уникнути зіткнення, повідомляє кореспондент ТСН.

Тому сильно вивернув кермо. Машина не втримала рівноваги під час такого різкого повороту і перекинулась. Водій і командир частини вилетіли через вікно. У водія травма голови і перелом хребта – він у важкому стані. У командира перелом ноги. Ще двоє пожежників, які були в машині, отримали переломи і забої.

Бак бензину з пожежної машини після аварії розірвало, бензин витік на дорогу: існувала загроза загоряння. На місце прибули інші пожежники, які піною змили з асфальту бензин.

Ще одна команда пожежників поїхала на виклик гасити балкон у 5-поверхівці, до якої через аварію не змогли дістатись їх колеги. Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини аварії.

Зазвичай винним визнають того, хто їхав позаду – бо це означає, що водій не обрав безпечну дистанцію. Але хто винен саме у цій аварії, правоохоронці ще не визначили. Водій легковика дав свідчення і зізнався, що і справді дуже різко загальмував перед світлофором.

Джерело: ТСН