У Житомирі “УДАР” поставив байкерів на ковзани. Фото

15 вересня Житомир став місцем щорічної зустрічі байкерів з усієї України та близького зарубіжжя, яка отримала назву «Сталевий дракон».

Традиційно вони збираються для того, щоб поспілкуватись між собою, побачити нові місця, культурні пам’ятки, познайомитись з новими людьми. Треба зазначити, що східноєвропейські байкери відрізняються від своїх колег зі Сполучених Штатів Америки, які мають репутацію хуліганів та дебоширів. Поєднавши любов до потужного мотоциклу з повагою до традицій, сучасні байкери це здебільшого люди високоосвічені та культурні.

Активну участь в організації та проведенні «Сталевого дракону» прийняли члени обласного осередку партії «УДАР Віталія Кличка». Не секрет, що й самі брати Кличко полюбляють мотоспорт і симпатизують легіонерам швидкості.

Голова Житомирських «ударівців» Рустам Раупов також вже багато років і сам їздить на власному байку отримуючи від цього масу позитивних емоцій, тому із задоволенням прийняв участь у мотопробігу вулицями міста

За його словами, потужний байк дає можливість відчути безмежну свободу і бажання рухатись вперед.

«Я вважаю, що кожен має право на самовираження і на активний відпочинок. Лише поважаючи один одного, не дивлячись на те, що всі ми різні, ми зможемо побудувати міцну країну», – зазначив Рустам Раупов.

Житомирська обласна організація партії «УДАР Віталія Кличко зробила подарунок для гостей міста

Ним стало катання байкерів на катку в торговельно-розважальному центрі «Глобал», але катались вони там не на мотоциклах, а на ковзанах.

Учасники байкерського зльоту «Сталевий дракон» щиро подякували за подарунок та побажали успіхів «ударівцям», а особисто Віталію Кличку на новій арені.

У неділю вранці колонна мандрівників вирушили до Бердичіва, а інші учасники поступово роз’їхалися по домівках.