У Житомирі відкрили сімейний центр “Острів розваг”

Вчора під час святкування 4-річчя ТРЦ “Глобал UA” було відкрито третій за величиною в Україні дитячий тематичний парк “Острів Розваг”.

ТОВ “Атракціон-Сервіс” більше року працював над створення цього сімейного центру і прикладав максимум зусиль, щоб приємно вразити житомирян і гостей міста різноманіттям розваг для усієї сім’ї.

На відкриття центру завітали перші особи міста. Міський голова Володимир Дебой привітав житомирян з відкриттям центру, у якому кожен знайде для себе можливість родинного відпочинку.

А директор ПАТ “ЖМК” Микола Бірюченко не втримався і проанонсував подальші плани “Глобала” – до наступного дня народження центру його менеджери планують відкрити для житомирян величезний фітнес-центр.

Директор ТОВ “Атракціон-Сервіс” Володимир Сивашенко не приховував свого задоволення. Каже, головне, що дітям подобається, адже все робилося з урахуванням потреб маленьких відвідувачів центру.

Майданчик “Острова Розваг” зпроектовано так, що кожна дитина відчуватиме себе, ніби у Діснейленді, – кажуть Репортерові маркетологи центру. – Маленькі діти поринають у казковий світ піратства – аніматори, клоуни та фокусники створюють незабутню атмосферу, а піратська ресторація (тематичні заклади харчування) дозволяють насолодитися сімейним відпочинком за доступними цінами.

ostriv-rozvagh.com.ua

Цілий день житомирян розважав відомий і улюблений в Україні шоумен і ведучий – заслужений артист України Володимир Бистряков. Що він тільки не “влаштовував” на своїй сцені – і співав і танцював і анекдоти “травив”. Усі були від нього у захваті.

З відкриттям “Острова розваг” у Житомирі відпала сама по собі проблема проведення дитячих свят. Сімейний центр “Острів розваг” має у наявності велику кількість спеціальних програм для святкувань днів народжень дітей. Також тут проводитимуться дитячі дискотеки, квести, вечорниці, усілякі ігри та безліч конкурсів з подарунками та сюрпризами.

За докладною інформацією звертайтесь за телефоном: (0412) 46-45-03 (адміністрація).

Фоторепортаж Репортер Житомира: