УДАРівці вшанували пам’ять загиблих партизанів

Вчора Україна відзначила День партизанської слави, як данину всенародної поваги до тих, хто в суворий військовий час боровся з фашистами в глибокому тилу ворога, не шкодуючи ні сил, ні самого життя.

Роман Давиденко, кандидат по мажоритарному округу №62 та молодіжне крило Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» вшанували пам’ять загиблих партизанів покладанням вінків до пам’ятного знаку «Партизанам-підпільникам» в Житомирі.

До пам’ятника Шелушкова Г.І. ударівці запросили ветерана Великої Вітчизняної війни Анатолія Кучинського, якому нещодавно виповнилось 90 років. Разом із ним партійці вшанували пам’ять всіх загиблих воїнів та поклали вінок до пам’ятника славетного героя Великої Вітчизняної війни.

Анатолій Наумович під час своєї промови поділився з усіма присутніми своїми спогадами про ту страшну війну, в якій захищав країну від загарбників. За словами Анатолія Кучинського, йому було дуже приємно, що його вислухали, а насамперед приділили увагу та вшанували його як учасника війни, чого ніколи ні від кого не отримував.

Роман Давиденко вручив ветерану квіти на знак пошани та вдячності за подвиг

«Дуже приємно, що ще живі люди, які були свідками подій, завдяки яким ми зараз живемо. Ми дякуємо кожному з них за їх подвиг, за те, що вони вчать нас бути справжніми патріотами. Низький уклін вам, шановні захисники Вітчизни, ми пам’ятаємо ваші заслуги і високо цінуємо їх. Міцного здоров’я та довгих років життя, любі ветерани!», – сказав Роман Давиденко у своєму привітальному слові.