В Житомирі відбудеться ІІ-й відбірковий Чемпіонат Бариста

13 жовтня у Житомирі пройде значимий в житті бариста захід – 2-ий відбірковий Чемпіонат Бариста.

Регіональні відбіркові тури передують Національному Чемпіонату Бариста – щорічне змагання серед професіоналів в кавовій індустрії. Це єдиний захід в області кавового бізнесу, який є відбірковим туром Світового Чемпіонату Бариста. Переможець відбіркового регіонального чемпіонату отримає право брати участь у 9-му Українському Чемпіонаті Бариста.

Організаторами чемпіонату є компанія Експерт Фуд Сервіс та SCAE Україна (SCAE – Європейська Асоціація Спешіаліті Кави).

Чемпіонат буде проводитись під егідою SCAE, за правилами WBC (Світовий Чемпіонат Бариста) та за суддівства сертифікованих суддів з SCAE Україна.

Захід розрахований на професіоналів кавового бізнесу і справжніх любителів кави.

Запрошуємо професійних бариста взяти участь в данному заході. Переможець отримає фінансову підтримку для виступу на 9-му Національному Чемпіонаті Бариста. Призери чемпіонату отримають грошові премії, а всі учасники – подарунки від головного спонсора.

Виступити поза конкурсом запрошуються бариста з інших регіонів України, а також люди, які хочуть бути волонтерами чемпіонату.

Всі учасники здобудуть безцінний досвід та можливість підвищити свій професійний рівень. А чемпіонат загалом сприятиме популяризації зернової кави, еспрессо та напоїв на його основі, а також розвитку ринку кави регіону, підвищить культуру споживання кави та інтерес до закладів-учасників
.
Для участі у чемпіонаті потрібно заповнити анкету учасника та сплатити внесок за участь у розмірі 250 (двісті п’ятдесят) грн.

Останній термін прийняття заявок – 30 вересня 2012 р.

З питаннями та пропозиціями звертатись до координатора чемпіонату: Станова Тетяна e-mail: stanovusha@gmail.com; 093 472 00 56