Вибори – наш шанс змінити владу, яка не поважає людей, – Геннадій Зубко

Сьогодні, 27 вересня, відбулась прес-конференція за участю кандидатів у народні депутати від Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» Геннадія Зубка та Анатолія Гриценка.

Анатолій Гриценко розповів журналістам, що головним визначальним чинником об’єднання опозиції була діяльність чинного президента Віктора Януковича. За його словами, якби не президент, то переговори про об’єднання зусиль досі би тривали і на вибори ішов би не один кандидат, а вісім – дій опозиції в такому разі не було б помітно.

«Об’єднана опозиція сформувала спільну програму дій та створила команду, яка спроможна її виконати. В нас розписаний механізм виконання кожного пункту програми. Наша програма дій, яка зафіксована в ЦВК, принципово відрізняється від програми партії влади», – сказав Анатолій Гриценко.

Геннадій Зубко додав, що Об’єднана опозиція скоординувала свої дії навколо поваги до простих людей

Програма дій опозиції направлена на кожного українця, який має бути в центрі держави, напротивагу програмі дій партії регіонів, яка спрямована на утримання влади.

«Сьогодні в Об’єднаної опозиції шалена підтримка житомирян. Я ні на одній із зустрічей не чув, щоб люди казали, що підняті нами питання їх не хвилюють. Але Житомирщина знаходиться під тиском залякування – тиснуть не на прихильників Об’єднаної опозиції, а іде шалений адміністративний тиск на керівників державних та комунальних підприємств. Саме керівники відповідають за результати голосування на конкретних виборчих дільницях і результат буде свідченням чи залишиться ця людина працювати на даній посаді. Однак ми закликаємо всіх не боятися. Вибори – наш шанс змінити владу, яка не поважає людей», – зазначив лідер Об’єднаної опозиції на Житомирщині Геннадій Зубко.