Юна журналістка з Житомира отримала сертифікат на відвідування Штаб-квартири Ради Європи

Вже четвертий рік поспіль в кінці вересня в Харків з’їжджаються юні журналісти, сценаристи, режисери, оператори та ведучі на Міжнародний дитячий телевізійний фестиваль «Дитятко».

Школа юних журналістів молодіжної громадської організації «Сучасний Формат» не пропустила можливості взяти участь у конкурсі та довела, що юні журналісти Житомира кращі з кращих.

Перше місце у спеціальній номінації від Ради Європи “Місцеве самоврядування – це ми!” отримала відеоробота Оксани Наумчук “Історія розвитку місцевого самоврядування в Житомирі”. Експертна рада конкурсу оцінила програму на найвищому рівні і в подарунок Оксана отримала сертифікат на відвідування Штаб-квартири Ради Європи у місті Страсбург (Франція)!

Оксана і представляла Школу юних журналістів на фестивалі і крім своєї нагороди із задоволенням привезла в Житомир й інші призи

Перше місце у номінації “Краща програма новин дитячої телевізійної студії” теж отримала програма учасників Школи юних журналістів та нагороджена дипломом, статуеткою з емблемою фестивалю і відеокамерою.

Всього на конкурс цього року було подано 205 робіт від 83 учасників, з них 51 студія з України, 18 – з Росії і 14 з Білорусії. Школа юних журналістів зарекомендувала себе на високому рівні, а інші звершення ще попереду.