Журавський став лідером антирейтингу

В газеті «ЧАС ВИБОРУ – (округ 66)», що помічена своїми симпатіями до одного із кандидатів в народні депутати В. Журавського, в черговий раз розміщено матеріал, що кидає тінь на нашого земляка, відомо громадського діяча та благодійника Микола Оніщука.

Зокрема, газета розмістила матеріал наклепницького характеру на кандидата в народні депутати М. Рудченка за підписом Миколи Оніщука.

Як відомо, Закон України «Про вибори народних депутатів України» передбачає, що будь-які публікації можуть здійснюватися лише за кошти виборчого фонду кандидата, тому не важко здогадатися, хто стоїть за публікацією цієї надуманої, недостовірної та врешті-решт брехливої інформації.

Досвідчений парламентар Микола Оніщук, коментуючи черговий наклеп, наголошує, що брехня ще нікому і ніколи не допомагала у боротьбі за довіру громадян: «Тільки добрі справи, порядність та практичні здобутки, а не пусті обіцянки чи надумані та брехливі заяви, є індикатором симпатій виборців».

– Ці слова підтверджуються і результатами останнього соціологічного дослідження, проведеного інститутом «Соцінтел» на замовлення громадської організації «Українська ініціатива». Так, за даними опитування, рейтинги В. Журавського невпинно падають. Крім того, соціологи називають його лідером антирейтингу, що вказує на високу кількість тих, хто негативно оцінює його діяльність, – йдеться у розповсюдженій прес-службою Миколи Оніщука інформації.