Житомир відсвяткував Обжинки: фото

15 вересня Житомир відзначив найбільше свято урожаю – Обжинки-2012.

Аграрії з кожного району області приїхали до Житомира на щорічну, уже традиційну подію, про це Репортерові повідомили у прес-службі Житомирської міськради.

Традиційно відкривали Обжинки та оглянули урожай і керівники області та міста: на захід завітали Житомирський міський голова Володимир Дебой, голова облдержадміністрації Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський. Почесні гості не лише привітали аграріїв із закінченням збору урожаю, а й підтримали місцевих виробників – придбали різноманітної продукції на ярмарці.

Житомиряни цього дня, на Обжинках, могли придбати будь-що: від борошна та крупи до запашного короваю із нового урожаю, від різних сортів саджанців та насіння до вирощених на полях Житомирщини овочів та фруктів, від необхідних у побуті речей до сучасної великогабаритної сільськогосподарської техніки, а також безліч видів меду, різноманітні вироби із тканини та дерева.

Майстер-класи, конкурси, подарунки та дегустації продукції, народні танці та співи запам’ятаються житомирянам, які завітали цього дня на Обжинки.