Житомирянка поїде на Всеукраїнський конкурс “СтудМіс України”

Студентка ЖДТУ Світлана Невмержицька, переможниця конкурсу краси “Королева ЖДТУ”, візьме участь у всеукраїнському конкурсі “Студміс України”.

Фінал цього конкурсу відбудеться 7 жовтня у Києві.

25 конкурсанток змагатимуться за титул, але переможе тільки одна. Житомир цього року представить красуня Світлана. Дівчина має активну життєву позицію. Вона очолила молодіжний громадський рух Червоного Хреста, постійно бере участь у різноманітних конкурсах, співає. І має дуже екстремальне хоббі: стрибки з парашютом та роуп-джампінг.

Корону виграє дівчина,що займе перше місце, але є ще одна номінація, яка є дуже важливою – це міс глядацьких симпатій, яку обираєте саме ви!

Журналісти зробили Світлані відео-презинтацію, все що лишається вам – проголосувати за нашу конкурсантку ось за цим посиланням – http://lady.tochka.net/26103-prinimay-uchastie-v-konkurse-studmiss-v-stile-ledi/?preview=1

Голосуйте за своїх, підтримайте Житомир(пишіть в голосуванні ім’я та прізвище конкурсантки, адже саме таким чином проходить відбір), доведіть, що в нашому місті живуть найкрасивіші дівчата!