Геннадій Зубко запропонував Сергію Рижуку класичні демократичні дебати

У п’ятницю, 19 жовтня, єдиний кандидат від Об єднаної опозиції за житомирським мажоритарним виборчим округом Геннадій Зубко надіслав офіційний лист-запрошення Сергію Рижуку на телевізійні дебати кандидатів у народні депутати України за виборчим округом №62.

«Телевізійні дебати це можливість для наших виборців прийняти усвідомлене рішення на виборах до Верховної Ради, які відбудуться 28 жовтня», – сказано у листі.

Ефірний час для неупереджених теледебатів готова надати телекомпанія «Союз-ТБ». Пропонований час і дата четвер, 25 жовтня, 18:45. Проте, телекомпанія готова узгодити зручний для обох учасників дебатів час.

Формат дебатів: два учасники та один незалежний ведучий. Тривалість 1 година, вечірній прайм-тайм. Запитання ставитимуть ведучий – 20 хвилин, учасники один одному – 10 хвилин, глядачі телефоном до студії – 30 хвилин. Запитання глядачів попередньо не відбираються. Хронометраж відповідей 2 хвилини, репліка 1 хвилина.

«Мої представники разом з представниками телекомпанії готові спільно з Вами чи уповноваженими Вами особами обговорити точний сценарний план програми. Звертаю Вашу увагу, що основна ознака дебатів рівні можливості кандидатів. Тому дебати мають пройти на незалежному майданчику, непідконтрольному владі», – наголосив у запрошенні Геннадій Зубко.