«Голосуйте розумом! Голосуйте за Сергія Рижука!». У Житомирі відбулася концертна програма за участі Яна Табачника. ФОТО

Під таким гаслом 26 жовтня, у день 15-річного ювілею Партія Регіонів, напередодні виборів у Верховну Раду України, пройшла культурно-мистецька акція «Осінь перемоги».

В рамках заходу відбувся мітинг, в якому взяли участь голова Житомирської обласної організації Партії Регіонів, кандидат у народні депутати України по 62-ому одномандатному округу (м. Житомир) Сергій Рижук, керівник обласного виборчого штабу Партії Регіонів Олександр Никитюк, заступник голови обласного партійного осередку Йосип Запаловський, заступники керівника обласного виборчого штабу Раїса Гула та Віктор Куницький, активісти Партії Регіонів Наталія Калкан, Олександр Антонюк, учасники бойових дій в Афганістані, високоповажні особи, чиї імена золотими літерами вписані в історію Житомирщини.

____________________________________________________________________________________________________________

Виступаючи на площі, Сергій Рижук привітав житомирську громаду із справжнім святом демократії – 15-річчям Партії Регіонів та з упевненістю досвідченого політика наголосив на тому, що Житомирщина стане взірцем чесних та прозорих виборів.

____________________________________________________________________________________________________________

«Я лише застерігаю так звану опозицію, яка довела Україну до зубожіння, зупинитися у своєму намаганні спотворити результати майбутніх виборів. Лякаючись чергової перемоги Партії Регіонів, вони вже сьогодні мусують тему фальсифікації виборів і спеціально провокують людей повірити у нісенітниці про нелегітимність Парламентських виборів».

Сергій Рижук виказав впевненість, що попри всі ці розмови, далекі від істини, люди підтримують політику професіоналів

«Я сподіваюсь, що житомиряни підтримують політиків, які хочуть і можуть здійснити реформи заради людей, заради кожного житомирянина», – сказав Сергій Рижук.

У день ювілею Партії Регіонів Сергій Рижук нагородив найкращих активістів цієї політичної сили, що поклали на її вівтар свій досвід, працю та самовідданість

Серед нагороджених – Володимир Шуст, Марат Хайрутдінов, Володимир Бірюченко, Ізабелла Чернова та інші активісти Партії Регіонів. Медаллю «Честь, слава труд» було нагороджено Олександра Антонюка.

Ведучий заходу Володимир Шинкарук звернувся до присутніх зі словами вдячності за те, що, незважаючи на осінню, прохолодну погоду, вони своєю присутністю віддають шану Партії Регіонів, яка святкує свій славний ювілей: «Нехай наші душі і наші серця зігріває віра у нашу спільну перемогу».

Його підтримав колишній керівник Житомирщини, почесний громадянин міста Житомира Валентин Острожинський, який наголосив на тому, що Житомиру потрібні саме такі представники у Верховній Раді, як Сергій Рижук

«Потрібен той, хто зуміє допомогти місту –красеню, місту- трудівнику повернути собі колишню могутність і славу. Таку людину Житомирщина має. Це кандидат у депутати Верховної Ради України Сергій Рижук».

На думку Валентина Острожинського, щоб визначати долю міста, потрібно бути прагматиком.

«Голосуйте розумом! Голосуйте за Сергія Рижука», – закликав він присутніх. Таку думку розвинув і учасник бойових дій в Афганістані, голова Житомирської міського союзу ветеранів Афганістану Юрій Панасюк. «Ніхто, крім Сергія Рижука», – перефразував девіз десантників колишній афганець.

Насамкінець офіційної частини Сергій Рижук побажав всім щастя та добробуту

«Процвітання тобі, мій дорогий Житомире, дорога Житомирщино! Щастя любові і сили всім учасникам цього зібрання», – сказав Сергій Рижук.

Продовженням урочистого заходу став флеш-моб і концертна програма, в якій взяв участь відомий композитор і виконавець Ян Табачник.

Василина Поліщук