Як житомирські хлопці-екстремали їздили на продуктовому візку до Макдональдса. ФОТО. ВІДЕО

Сьогодні в соцмережі натрапила на одне цікаве відео житомирських екстремалів.

В 17 років не маючи власної автівки житомиряни вирішили під’їхати до Макдональдса на продуктовому візку. Вони замовили собі БігМакМеню, і як ні в чому не було, від’їхали від ресторану швидкого харчування.

З’ясувалося, що хлопці не просто вирішили повеселити себе і людей, у своєму доробку вже мають не одне відео. Отже, Репортер Житомира вирішив зустрітися з екстремалями та запитати, звідки взялася така ідея знімати неформальне відео та викладати його в соцмережах.

Григорій Двуличанський, відомий як SperMoroiD. Має 17 років, і як сам каже, вже може їздити на передньому сидінні. Навчається в ЖТК на програміста, на другому курсі.


Більше відео-трюків житомирських екстремалів можна побачити тут: http://vk.com/id71484905

Я взагалі творча особистість і цікавлюсь майже всім, але в основному це jackass, рок-музика та рок-культура, зйомка та монтаж, workout, тому на турніку теж можу дещо показати!

Зараз Григорій зі своєю командою працює над створенням першого фільму, в стилі джекес

В ньому хлопці хочуть показати все те, що вже назнімали за невеликий період часу.

Фільм про нас, про те, як ми проводимо час. Божевільні трюки, які інші люди ніколи не ризикнуть зробити, – розповідає Григорій. – Також допомагаю творчому об’єднанню Анреліз, яке організовує рок-концерти в Житомирі, за що маю безкоштовний прохід.

Для свого віку хлопець має доволі гарні переваги

“Такою високо-мистецькою і культурною справою”, мої друзі і я займалися ще з самого дитинства, просто камера з’явилася тільки зараз. Бігали, дурачилися і тут прийшла в голову ідея: «А чому б нам не знімати те, як ми проводимо свій час? Адже це комусь може бути цікаво!».

Це було років 4-5 назад, і жодних можливостей на створення чогось нормального не було. Тоді житомиряни-експерементатори створили команду, яка складалася з 4-х чоловік і понеслося…. Проте, з часом, нічого вдалого з цього не вийшло, все що хлопцям «світило» – це отримати декілька підсрачників, тому вирішили зачекати поки настане слушний момент.

Я та мій брат, Паша, але я називаю його мєлкий, вирішили що досить вже бити байдики і пора робити щось круте! Тому вирішили відновити трохи забуту справу і на цей раз зробити все як слід. Ми придбали відеокамери та деякі устаткування, придумали кучу трюків та зібрали команду, яку скоріше за все назвемо «Епідемія».

Григорій Двуличанський, Паша Двуличанський, Коля Дорожинський, Максим Крохмальний, Саня Ситко, Сергій Матвійчук, Павло Сторощук, Герман Стрельчук, Діма Ящук, Кирилл Панц, Жека Бобер, Жека Торянік, є також і дівчата: Катя Краснощок, Віоллєта Прилуцька та Татьяна Самонюк

Основною метою команди є фільм! Відео-матеріали мають – залишився монтаж.

Після прем’єри свого фільму Григорій планує знімати нові ролики, які будуть основою кіно.

Отже, Репортер Житомира бажає хлопцям нових ідей та просить своїх читачів ніколи не повторювати побачене.

Марина Кузьменко