КВУ не зафіксувало суттєвих порушень в мажоритарному окрузі № 65. Перемога Володимира Литвина, попри «чорний» піар поза сумнівами

На 65 мажоритарному виборчому окрузі, де, не дивлячись на перше місце у рейтингу «чорного» піару, вибори пройшли без суттєвих порушень. Володимир Литвин здобув переконливу перемогу.

На виборах до Верховної Ради 2012 року Комітет виборців України визначив 65 виборчий округ як такий, що лідирує по використанню «чорного» піару, який був направлений проти Володимира Литвина. Саме тому, Комітет виборців України визначив цей округ одним з таких, що потребує посиленого спостереження.

В день голосування на 65 окрузі спостереження КВУ велось на всіх найбільших виборчих дільницях, а в кожному районі округу також працювали мобільні групи.

Суттєвих порушень, які б могли вплинути на результати голосування на мажоритарному окрузі, не було. Явка виборців склала більше 62 %.

За інформацією КВУ, в окрузі був проведений екзіт-пол, який був проведений соціологічною службою «Socis» на замовлення місцевого видання «Новоград-Волинські новини», результати якого показали безперечне лідерство Володимира Литвина. На другом місці з відривом майже 40% представник об’єднаної опозиції Віталій Француз.

___________________________________________________________________________________________

За попередніми даними підрахунку голосів на вівторок голоси виборців на окрузі розподілились наступним чином:

Володимир Литвин – 66,62%

Віталій Француз – 20,96%

____________________________________________________________________________________________

Отже результати екзот-полу, підрахунків та аналіз ситуації на окрузі дають підстави говорити про безперечну і впевнену перемогу Володимира Литвина на рідному окрузі. Його результат є одним з найвищих в Україні.