Клуб Елітарного Кіно запрошує на перегляд фільму “Принцеса спецій”

Одна спеція для пристрасті. І одна жінка, яка знає її назву.

“Моє ім’я Тіло, як насіння сезаму, насіння життя. Мені подобається бути принцесою спецій. Спеції – моє життя”.

Фільм знято за мотивами твору Ч. Б. Дівакаруні «Принцеса спецій».

Це дебютна режисерська робота Пола Маєда Берджес, який більше відомий як сценарист фільму «Париж, я кохаю тебе!»

«Принцеса спецій» – це картина, виткана із краплини містики, мірної ложечки магії й ароматів сушених трав, помножених на красу Міс Світу Айшварії Рай. Досить незвичайна робота, спрямована на європейсько-американську аудиторію, і має дуже далеке відношення до Індії, незважаючи на те, що оповідає про вихідців із цієї країни й навіть знята режисером індійського походження – Полом Маєдою Берджесом. Просто Голлівуд іноді вирішує розбавити серію однакових фільмів якою-небудь екзотикою, і запрошує на зйомки Айшварію, найвисокооплачувану й найпопулярнішу акторку на батьківщині Камасутри. Доводиться визнати, що Голлівуд не помиляється, тому що вона – гідна прикраса абсолютно будь-якої картини.

Після перегляду фільму ви гостро відчуєте головний недолік сучасного кінематографу – неможливість передати запахи, адже під час перегляду саме цього фільму вам їх ой як не вистачатиме!

11 жовтня, у четвер о 18:00 Клуб Елітарного Кіно запрошує житомирян прийти та разом переглянути фільм “Принцеса спецій” в головній ролі якого виступає голівудська актриса Айшварія Рай.