Масляков: “Відданість КВНу в «Девчонок из Житомира» в крові”

22 жовтня у Києві відбулась фінальна гра КВН на Кубок Президента України. Перемогу здобула популярна команда «Днепр» із Дніпропетровська.

Святом елітарного КВНівського гумору став виступ команди «Девчонки из Житомира». Це був бальзам на душу для тих, хто пам’ятає, що таке справжній КВН. Яскраво, довершено, здорово!

«Девчонки» продовжують радувати свого глядача. Вони залишаються вірними собі, не розмінюючись на вульгарні, побутові одноденні жарти. Їхні виступи як і багато років тому розтягують на афоризми. А це і є лакмусовий папірець якісного КВНу.

Після завершення гри з учасницями команди «Девчонки из Житомира» фотографувались не менше, ніж з Олександром Масляковим

А друг команди, член журі, зірка команди ХАІ Глєб Тимошенко піднявся на сцену, щоб обійняти дівчат і подякувати за класну гру.

«Я вас обожнюю! Шкода, що я з вами, дівчата, в Юрмалі не був», – сказав Глєб.

Виступ «Девчонок» припав до душі і легендарному Юлію Гусману, який побував у Києві вперше за 25 років

А представники АМіКу сказали житомирянкам: «До зустрічі в Юрмалі».

Кажуть, підкорив Юрмалу – підкорив світ. «Девчонки из Житомира» двічі підкорили фестиваль «Голосящий КиВиН» в Юрмалі, вони мають два КіВіНи.

Зірки КВНу їхнього рівня давно почивають на лаврах, поважно засідають в журі, торгують зірковими обличчями в численних телешоу. КВН для багатьох з них – це вже минуле.

На фіналі в журі оцінював гру лідер команди «ЧП» Дмитро Танкович

І вже мало хто пам’ятає, як у далекому 2000 році «Девчонки из Житомира» через нестачу фінансів змушені були відмовитись від гри у півфіналі Української ліги. І ніхто не згадує, що на їхнє місце тоді взяли команду «ЧП», яка в результаті, по суті завдяки нашим дівчатам, стала чемпіоном.

Але «Девчонки» відповідають на це словами власної пісні «Нам рано в музей». Вони продовжують грати і дарувати глядачу справжній якісний КВН, який дорогого вартує. Вони грають не заради титулів і нагород, а заради емоцій, заради свого глядача, заради самої ГРИ. І глядач їм за це особливо вдячний.

«Девчонки из Житомира» продовжують сьогодні встановлювати КВНівські рекорди

Минулого року на Юрмалі їхня пісня «Шенгенская зона» була визнана супер-хітом останніх років у КВНі. Після її виконання глядачі аплодували не зупиняючись більше хвилини. А саму пісню відразу забажали викупити КВНівські акули. Але «Девчонки» своїх жартів не продають і чужих не купують. Для них пише талановита авторська команда з Житомира, а чарівні актриси втілюють жарти в життя.

Як сказав одного разу відомий телеведучий Микола Вересень: «Девчонки из Житомира» не втомлюються дивувати».

А Олександр Масляков виніс своє резюме: «Відданість КВНу, мабуть, в крові в учасниць цієї команди».

Джерело: Житомир Вести