«Наша Україна» за останній період набирала по відсотку щотижня – Віктор Ющенко

Жодна політична сила не має такої динаміки за останні 3–4 тижні у прирості симпатій виборців, як об’єднання патріотичних сил «Наша Україна», наголосив Президент України (2005-2010 рр.), лідер «Нашої України» Віктор Ющенко в інтерв’ю газеті «Україна молода».

«Ми почали майже з нуля. Але лише за останній період набирали по відсотку щотижня. Тому можу стверджувати, що жодна політична сила не має такої динаміки за останні 3–4 тижні у прирості симпатій, як наш блок правих сил. Це я говорю спокійно і з переконанням. Якщо ми цю динаміку збережемо, то виконаємо поставлене завдання. Ми сподіваємося на гідну громадську підтримку, якої достатньо для проходження в парламент. В окремих регіонах людські симпатії зросли у 5–8 разів. Думаю, це і підтверджує одне з найбільших переосмислень людей», – сказав Віктор Ющенко.

Президент переконаний, що фракція «Нашої України» в парламенті наступного скликання поповниться за рахунок депутатів-мажоритарників.

___________________________________________________________________________________________

«Ми рахуємо, що якщо узяти список і мажоритарників, то чисельність нашої майбутньої фракції у парламенті буде досить переконливою. Врахуйте ще й те, що багато людей іде по округах як самовисуванці, котрі з різних міркувань зараз публічно не позиціонуються як наші кандидати. Це тактичний хід»

Віктор Ющенко

____________________________________________________________________________________________

Він розповів, що за два останні роки на нього особисто та на «Нашу Україну» було вилито чимало бруду, але зараз у суспільстві відбувається переосмислення.

«Зараз відбувається ревізія цих поглядів. До того ж чимало самовисуванців можуть приєднатися до нас уже у парламенті. Це ті люди, яким не мило консолідуватися з владою чи так званою об’єднаною опозицією, для яких не прийнятно підтримувати проект війни, які бажають проводити політику конструктивну і базову для України», – підкреслив Віктор Ющенко.