Найкращий виборець – мертвий виборець? У Житомирі виявили свою присутність “мертві душі”

Найкращий виборець – мертвий виборець.

У Житомирі за 18 днів до виборів почали з’являтися… ” мертві душі”. З містикою це очевидно не пов’язано, але все одно якось моторошно за майбутнє країни.

Є у Житомирі житловий будинок за адесою Шелушкова, 78. На 75-ти квадратних метрах живе 2 сім’ї. Так ось, за цією адресою прийшло аж 33 запрошення на вибори. Жителі будинку спантеличені – виявляється у їхніх оселях мешкають… “привиди невідомих виборців”.

А ось у опозиції менш містичне пояснення цьому феноменові. Геннадій Зубко сьогодні на прес-конференції у Житомирі повідомив через пресу громадськість про те, що в області готується фундамент для майбутньої фальсифікації виборів.

НА РЕПОРТЕРІ: Зубко про чесні вибори: Опозиція грає у шахи, а метод влади – чапаєва

Окрім залякування, використання адмінресурсу та наповнення окружних і дільничних виборчих комісій представниками “декоративних” партій, які голосуватимуть в інтересах провладної, у Житомирі вирішили звернутися за допомогою до… “армії мертвих виборців”.

Геннадій Зубко закликає:

– Прийдіть з паспортом на дільницю і перевірте, чи ви і члени вашої родини є у списку?

(важливо, щоб вас не позбавили права голосу)

– Подивіться, чи не прописані у вашому будинку “привиди мервих виборців”

(тобто люди, які не є вашими сусідами!)

– Прийдіть на вибори і проголосуйте. Висока явка унеможливить масові фальсифікації.

Чим менше буде пустих бюлетенів, тим важче бути щось підтасовувати!

Геннадій Зубко також звернувся і до керівників та членів виборчих комісій, на яких тиснуть з метою примусити їх фальсифікувати вибори. Зубко нагадує – за фальсифікацію виборів передбачено позбавлення волі терміном до 6-ти років.

___________________________________________________________________________________________

“На кожний такий випадок буде належне юридичне реагування і відповідатиме, на жаль, не кандидат, на чию користь здіснюватимуться фальсифікації, а громадян, чиїми руками вони були зроблені”

Геннадій Зубко

____________________________________________________________________________________________

А ще лідер ОО на Житомирщині ніби звертаючись до Романа Давиденка, кандидата по Житомиру від “УДАРу”, який згідно опитування центру Разумкова, набрав 9,5% електоральної підтримки, нагадав, що на мажоритарних виборах немає другого місця, а тому треба прикласти максимум зусиль, щоб якомога більше опозиційних депутатів отримали представицтво у ВР.

Геннадій Зубко вважає “УДАР” опозиційною силою. А ось Леся Оробець, яка йде по списках від ОО і часто навідується у Житомир, щоб підтримати Зубка, не така однозначна у оцінці партії боксера. Каже, переговори, які відбудуться у найближчі дні між об’єднаною опозицією та “УДАРом” покажуть, чи насправді Кличко і Ко такі опозиційні, як декларують.

___________________________________________________________________________________________

“Нам цікаво, чи голосуватиме “УДАР” за імпічмент Президента, наприклад…”

Леся Оробець

____________________________________________________________________________________________