Протягом двох годин житомирські студенти бігали парком ім. Ю. Гагаріна

17 жовтня у Житомирі відбулася інтерактивна гра-квест.

Організатори квесту: Житомирська обласна молодіжна громадська організація «Сучасний формат» та Житомирська обласна громадська організація «Перспектива».

Захід проводився за підтримки програми «Здоров’я жінок України» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Участь у грі взяли вісім команди з вищих навчальних закладів Житомира. Протягом двох годин учасники бігали парком ім. Юрія Гагаріна, шукали підказки і локації та виконували цікаві завдання агентів. Особливість квесту в тому, що він був тематичний, присвячений репродуктивному здоров’ю та плануванню сім’ї. Незважаючи на несприятливі погодні умови, всі учасники мали чудовий настрій та отримали масу задоволення від гри.

______________________________________________________________________________________________________

Перемогу в квесті отримала команда «Sішники» Житомирського державного технологічного університету.

______________________________________________________________________________________________________

Другими до фінішу прибігла команда «Трігада» Житомирського національного агроекологічного університету.

Замкнула трійку лідерів команда «Сокіл» Житомирського військового інституту ім. С. П. Корольова Національного авіаційного університету.

Переможці отримали подарунки від спонсорів квесту: кінотеатру «Мультиплекс» та комплексу «Глобал-STRIKE» – квитки в кінотеатр та боулінг, а також подарунки від програми «Здоров’я жінок України»

Саме такі заходи, спрямовані на привернення уваги молоді до актуальності збереження репродуктивного здоров’я і планування сім’ї є необхідними у наш час, адже дуже часто молодь байдуже ставиться до свого здоров’я і не думає про наслідки.

Олена Семенюк, Школа юних журналістів