У Житомирі розповсюдили орієнтування на вбивцю з “Каравана” якого шукають і в Росії: фото

Прес-служба житомирської міліції розповсюджує у ЗМІ орієнтування на вбивцю з “Каравану”.

Оболонським РУ ГУМВС України в Києві за вчинення з використанням вогнепальної зброї вбивства трьох осіб та поранення одного, що мало місце 26.09.2012 року о 15.00 в ТРЦ «КАРАВАН» в м. Києві розшукується чоловік, зображений на фото.

Прикмети злочинця: вік 25-30 років, зріст 170-175 см., волосся русяве коротке, одягнений в зелену куртку, сіро-голубі джинси, темні черевики. При собі може мати вогнепальну зброю.

Шановні громадяни, у разі наявності будь-якої інформації щодо вказаної особи, просимо повідомляти за телефонами: (044)256-10-63 або 102.

УКР УМВС України в Житомирській області

Нагадаємо, зухвале вбивство сталося у столичному ТРЦ “Караван” 26 вересня. Чоловік, якого запідозрили у крадіжці флеш-карти, убив трьох і тяжко ранив червертого охоронця, після чого втік з торгового центру.

Чоловіка, що влаштував стрілянину у торговому центрі “Караван” та вбив трьох охоронців, шукатимуть не лише в Україні, а й у Росії та Білорусі.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на відділ зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України у м. Києві. “Орієнтування на нього розіслані по Україні, а також передані у Білорусь та Росію”, – зазначили у столичній міліції.