У Житомирі за розповсюдження “брудних” листівок проти Зубка платять 50 гривень

18 жовтня близько 16.30 в центрі Житомира міліція затримала хлопця, який роздавав листівки з «чорним піаром» проти кандидата від Об’єднаної опозиції Геннадія Зубка.

Хлопець зізнався, що за розповсюдження листівок йому дали 50 гривень. Він роздавав перехожим інформаційний бюлетень «Народна неділя».

Працівники Богунського райвідділу міліції, які прибули за адресою вул.Київська,1, зафіксували факт порушення виборчого законодавства.

У виборчому штабі кандидата Геннадія Зубка розповіли, що провокаційні «чорні» листівки проти кандидата в народні депутати від Об’єднаної опозиції по 62 мажоритарному виборчому округу розповсюджують по місту з 17 жовтня. Про розповсюдження листівок повідомляють житомиряни, які приносять їх до штабу пачками. Найбільш масово брудні матеріали розповсюджуються в районі Польової. Листівки надруковані без зазначення жодних вихідних даних та тиражу.

___________________________________________________________________________________________

«Ми розуміємо, що у штабі опонента паніка. Ми відчуваємо потужну підтримку житомирян і впевнені у перемозі, а тим хто програє, не залишається нічого, окрім брудних технологій та неправдивих звинувачень. Люди самі приносять до нашого офісу зібрані брудні листівки й наголошують, що не вірять написаному»

Геннадій Зубко

____________________________________________________________________________________________

У житомирському виборчому штабі Об’єднаної опозиції кажуть, що за змістом листівки схожі на матеріал, розміщений у спецвипуску газети «Ваші інтереси» від 17 жовтня 2012 року. У вихідних даних відповідальним за спецвипуск вказано ім’я Василя Кучика – голови фракції Партії регіонів у Житомирській міськраді, який нині є керівником міського виборчого штабу Партії регіонів.

Об’єднана опозиція звертається до міліції, прокуратури та суду з вимогою розібратися з фактом розповсюдження згаданих листівок